زندگینامه استاد رضا روزبه (از ابتدای تحصیلات تا مدیریت دبیرستان علوی) از زبان شاگردان و همکاران به مناسبت بیست و پنجمین سالگرد وفات ایشان به انضمام تصاویر
بلبل از فیض گل، آموخت سخن، ورنه نبود
این همه قول و غزل تعبیه در منقارش
فیض گل کتابی است که به همّت حجتالاسلام والمسلمین حسن طارمی و به درخواست کنگرهٔ بزرگداشت استاد رضا روزبه، به دبیریِ دکترمحمّد نهاوندیان توسط دکتر علی مدرسی، که از همراهان صدیق استاد رضا روزبه بوده است تألیف شده است، و در این کتاب معلّمی نادر، انسانی والا و بنده ای خاص را به نسلهایی که نیازمند او هستند معرفی میکند و غزلها برایش میسراید و او را نگین درخشندهٔ حلقه تعلیم و تربیت میداند.
از معلّمی میگوید که به راستی معلّم بود. او کوشید که دست شاگردانش را بگیرد و از نردبان معرفت بالا برد تا بتوانند آفاق گستردهای را در دنیای معرفت باز ببینند.
استاد روزبه در سال ١٣٠٠در زنجان به دنیا آمد. به نقل از آقای آل اسحاق توفیق درس خواندن در مدرسه توفیق را یافت و پس از اخذ دیپلم به سمت آموزگاری در همان مدرسه اشتغال یافت.
در یکی از سفرهای علّامه کرباسچیان به زنجان دیدار دو دل دردمند و درد شناس با هدف تعلیم و تربیت اسلامی رخ داد و روزبه شهر و دیار خود را ترک کرد و وارد تهران شد.
در سال ١٣۴۴ مدرسه علوی را افتتاح کردند.
این کتاب علاوه بر بیان زندگینامه استاد رضا روزبه (از ابتدای تحصیلات تا مدیریت دبیرستان علوی)، یادداشتهای خواندنی ایشان و خاطرات دیگران همچون: بخشی از سخنرانی آیت اللّه مرتضی مطهری، دکترغلامعلی حدّاد عادل و مرحوم عباس رحیمیان و...
و اشعار افرادی چون محمّد علی فیاض بخش، احمد مسجد جامعی، سید حسین مجتهدی و بسیاری دیگر که در رثای استاد روزبه سرودند، اسناد و عکسهایی از ایشان را در برمیگیرد.
از دیگر کتاب هایی که به مناسبت بزرگداشت استاد رضا روزبه نگاشته شده است می توانیم کتاب از تو آموختیم اثر حسن تاجری را نام ببریم.
دیدگاه خود را بنویسید